https://www.trappenfabrikanten.nl/over-ntf/lidmaatschap
 
 

Het NTF kent de volgende lidmaatschapsvormen:

NTF-leden

Leden van de branchegroep Nederlandse Trappen Fabrikanten (NTF) zijn leden van de Metaalunie die een breed scala aan trappen en balustrades ontwerpen, fabriceren en plaatsen met een diversiteit aan gecombineerde materiaalsoorten. Meestal is staal of roestvaststaal het basismateriaal, vaak gecombineerd met hout, glas, natuursteen, messing en aluminium. Het onderscheidend vermogen van de leden ten aanzien van ontwerp, uitvoering en materiaalgebruik is echter groot. Voor meer informatie over het lidmaatschap zie reglement.

NTF-buitengewone leden of ondersteunende bedrijven

Buitengewone leden of ondersteunende bedrijven zijn bedrijven die gelieerd zijn aan de fabrikanten van metalen trappen. Nederlandse leveranciers aan de trappenfabrikanten, maar ook dienstverlenende bedrijven of buitenlandse toeleveranciers kunnen ondersteunend lid zijn. Buitengewone leden worden ook voor alle ledenbijeenkomsten uitgenodigd.
Voor meer informatie over het lidmaatschap zie reglement.

NTF-geassocieerde leden

Als geassocieerde leden kunnen worden toegelaten bedrijven die structureel of als aparte activiteit zich bezighouden met het op ambachtelijke wijze produceren, leveren of monteren van industrieel geproduceerde trappen door middel van algemene vervaardigingtechnieken, waarbij de gehele of gedeeltelijke inbreng bij het ontwerp een belangrijk aspect is. De bedrijven voldoen aan de NTF-lidmaatschapseisen, maar kunnen statutair geen lid worden van de Metaalunie.

Ik meld me aan