https://www.trappenfabrikanten.nl/september-2018-datum-n-n-t-b-excursie-rotterdam/_410_n__29_NL_132
 
 

Rotterdam geen leuke stad ?

Ron den Toom heeft zijn roots in Rotterdam en neemt u graag mee om de stad beter te leren kennen. Zo net na de zomer gaan we met de fiets kriskras door Rotterdam heen en stoppen af en toe bij een aantal bezienswaardigheden. Uiteraard stoppen we regelmatig om iets te drinken en te eten. Voor deze stadstour zijn ook de partners van de NTF-leden uitgenodigd. De totale route is ongeveer 30 km. Enige fietservaring is vereist in deze drukke stad.

We starten de route in het Kralingse Bos, een bos dat in de stad ligt. Via het Blaakse Bos (paalwoningencomplex) van architect Piet Blom rijden we dwars door de stad om te eindigen in Delfshaven. We sluiten de tour af met een diner.
Het definitieve programma kan afwijken van het originele programma en als u wensen heeft om iets te willen zien kunt u dat opgeven. We kijken dan of het in het programma past.

De stadstour vindt op zaterdag plaats en we stellen voor dat we twee zaterdagen reserveren. Indien de eerstgeplande datum niet door kan gaan vanwege slechte weersomstandigheden dan wijken we uit naar de volgende zaterdag.

Wat: Stadbezoek/excursie Rotterdam 
Wanneer: september 2018 (datum n.n.t.b.)
Wie: NTF-leden en partners
Kosten: nog nader te bepalen
Aanmelden: ntf@metaalunie.nl