https://www.trappenfabrikanten.nl/bim-middag-donderdag-17-oktober-2019-13-00-17-00-uur/n142c29
 
 
BIM-middag donderdag 17 oktober 2019 - 13:00-17:00 uur
9 augustus 2019
Nederlandse Trappen Fabrikanten
bim-middag-donderdag-17-oktober-2019-13-00-17-00-uur
Wilt u begrijpen wat BIM nu exact inhoudt, wat het betekent en wat er allemaal onder deze werkmethodiek valt, maar wilt u niet direct verzeilt raken in software en softwaretermen? 


De NTF heeft een workshop ontwikkeld die interessant is voor iedereen die in aanraking komt met BIM (Bouw Informatie Model) of dit juist wil komen. Het maakt hiervoor niet uit of u nog helemaal geen kennis hebt van BIM of er juist al enige tijd bekend mee bent. Tijdens deze workshop brengen we mensen met verschillende kennisniveaus bij elkaar om samen de discussie aan te gaan over het gebruik van BIM en bijkomende voordelen en veranderingen.

Na de workshop ontvangt u alle bestanden/presentaties die zijn behandeld. Deze kunt u gebruiken als naslagwerk zodat u thuis of op uw werk alles nog eens rustig kunt doornemen.

Het programma ziet er als volgt uit:

  • Wat is BIM
  • Uitleg over landelijke BIM-standaarden
  • Uitleg over BIM-termen en verschillende rollen
  • BIM ten opzichte van het traditionele proces
  • BIM binnen uw organisatie/branche (op basis van de online inventarisatie)
  • Praktijk en de toekomst
  • Trends en ontwikkelingen

De workshop wordt gehouden op 17 oktober 2019 van 13.00 uur tot 17.00 uur bij de Metaalunie In Nieuwegein. Na de bijeenkomst is er gelegenheid om met elkaar onder het genot van een drankje nog van gedachten te wisselen .

U kunt zich opgeven voor de workshop via het NTF-secretariaat - info@trappenfabrikanten.nl. Wij zien uw aanmelding graag voor 20 september tegemoet. De kosten voor deelname zijn  € 50 p.p. ex-btw.

ATTENTIE WEGWERKZAAMHEDEN

Wegwerkzaamheden Utrecht

Wegwerkzaamheden Nieuwegein